VI KAN DEN NORDISKA MARKNADEN

ETT BRETT NÄTVERK AV SAMARBETSPARTNERS OCH FÖRETAG INOM RESE- OCH TURISTINDUSTRIN

Martin Ahlberg

Martin Ahlberg

martin.ahlberg(a)fin-s.a.se  |  +46 70 731 85 68

”Jag är en doer med en viss (över 40 år!) erfarenhet. Jag försöker hitta snabba, personliga och enkla lösningar. ’Keep it simple’ är mitt motto”

En av de mest kända personligheterna inom den svenska resebranschen, tack vare sin kompetens, sin erfarenhet, sina innovativa lösningar och sist men inte minst sin dialekt. Martins har bland annat arbetat som marknadsdirektör Silja Line, varit turistchef på Finska Turistbyrån i Sverige samt generalsekreterare för Baltic Sea Tourism Commission.

Martin grundade FIN-S år 1995 och har sedan dess levererat kvalitetstjänster till hundratals resebolag. Han har en speciell plats för Finland i sitt hjärta. Martin är också Councillor för SKÅL International i Sverige och har varit SKÅL-president för både Stockholm, Sverige och Norden i två perioder.

År 2015 valdes Martin till ”Årets informatör”, av Sveriges turistjournalister.

Irma Aalto

Irma Aalto

irma.aalto(a)fin-s.a.se  |  +46 70 559 04 97

”Jag ser på mina kunder med deras egna kunders ögon och skapar en bild av deras behov. Därefter hjälper jag dem hitta rätt handlingsplan och strategi och sedan genomför vi dem tillsammans”

Irma har vigt sitt liv åt resebranschen och… åt irländska varghundar. Hon har en lång erfarenhet från alla hörn av branschen: från flygbolag och resebyrå till kryssningsföretag och destinationsutveckling. Hon törstar ständigt efter ny kunskap för att bredda sin kompetens.

Irma är styrelseledamot i SKÅL International Stockholm och var tidigare ordförande i ANTOR (Association of National Tourist Offices Representatives).