VÅRA TJÄNSTER

VAD VI ÄR DUKTIGA PÅ

PR

En av Finesse Promotions främsta styrkor är våra nätverk. Vi har alla jobbat med PR inom turismsektorn i många år och sitter på ett brett nätverk av mediakontakter, som i många fall kommit att utvecklas till nära, professionella relationer. Vi kan hjälpa Er med pressmeddelanden, press-kit, pressresor, möten, intervjuer, mediabevakning, artikelinitiering och andra medierelaterade aktiviteter, såväl som kontakt med bloggare.

Sedan mer än tio år tillbaka samlar vi in nyheter från resebranschen och sammanfattar dem i ett månatligt nyhetsbrev som vi kallar Travel Trends. Detta kostnadsfria infopaket skickar vi ut till vårt nätverk på ca. 18 000 segmenterade mottagare inom hela regionen.

NÄTVERKANDE

Genom våra breda nätverk kan vi hjälpa Er att komma i kontakt med olika organisationer. Några exempel på våra nätverk är SKÅL International, Finsk-svenska handelskammaren, svenska och finländska resejournalister, Marknadsföreningen i Stockholm, Stockholms Handelskammare, Visita, PATA, Travel Massive, Svenska Resebyråföreningen(SRF) och Sveriges Turistjournalister(STJ).

EVENT

Det personliga mötet är drivkraften bakom turismsektorn. Vi kan hjälpa dig möta dina nuvarande kunder och partners samt potentiella nya kontakter på valfri plats, var som helst i Norden eller Baltikum. Vi assisterar dig med att välja en lämplig plats, handplocka gästlistan enligt dina behov och utforma, distribuera och följa upp dina inbjudningar. Om du behöver förslag till ett program för evenemanget, ordnar vi det också.

För att nätverka med andra behöver du inte nödvändigtvis ordna ett eget evenemang. På våra mässevenemang Stockholm Travel Show ges möjligheter till både affärer och samverkande. Mässan finns i två versioner: en B2B-workshop och en konsumentresemässa.

MARKNADSFÖRING & FÖRSÄLJNING

Tack vare vår erfarenhet av marknadsföring och försäljning i kommersiella företag, förstår vi marknaden och vet hur du når dina potentiella kunder och/eller partners på bästa möjliga sätt.

MARKNADSANALYS

Utan djupare kunskaper om marknaden är det svårt att fatta bra beslut. Låt oss analysera det marknadssegment som du är intresserad av!

COPYWRITING

Vi finns med dig från idéskapande till slutkorrektur vare sig det gäller annonser, artiklar, pressmeddelanden, broschyrer, hemsidor, sociala media eller manustext av annat slag. Vi arbetar i nära samarbete med förstklassiga nordiska skribenter och kan skapa texter på alla fyra nordiska språk samt på engelska.

REPRESENTATION

Försäljning ingår i vår specialkompetens. Vi kan bli din lokala representant och se till att dina aktiviteter och produkter svarar upp mot marknadens behov och att du är synlig på rätt ställen.

REKRYTERING

Planerar du att rekrytera personal i Sverige? Oavsett om du behöver en specialist eller ny chef kan vi ta hand om processen med att välja lämpliga kandidater.

REVENUE MANAGEMENT

Det senaste tillskottet i vårt breda tjänsteutbud är Revenue Management. Driver du ett mindre hotell, en restaurang eller ett värdshus och vill öka lönsamheten, vänd dig till oss så hjälper vi dig med en övergripande strategi.